vineri, 19 iunie 2015

Corectoare pentru hiperpigmentare

Corectorul Jafra

Jafra Color a creat produse pentru a raspunde nevoilor de ten mai inchis, inclusiv un corector de culoare absolut uimitor. Desi costa cam o suta de lei, acest corector contine o paleta de trei culori pentru a ascunde cearcanele si include: nuante medii pentru a echilibra tenul mijlociu, inchise pentru ten masliniu si deschise pentru tenul auriu, precum si un neutralizator care anuleaza decolorarea si corecteaza.

Corectorul Laura Mercier Secret

Denumit cel mai bun corector de catre Allure Magazine doi ani la rand, acest produs are un sistem cu doua nuante pentru a se potrivi atat adancimii pielii, dar si nuantei acesteia, fiind disponibil in cinci palete de culori. Aplicati corectorul dupa fondul de ten. In primul rand, se incalzeste pe spatele mainii pentru a da o textura cremoasa si apoi se amesteca personalizat pentru a obtine culoarea dorita. Acest corector este nemaipomenit pentru tenul gras. Ca o atingere finala, folositi pudra translucida pentru uz zilnic.

Corector Make Up For Ever cu acoperire completa

Acest produs exclusiv Sephora este un favorit in randul consumatorilor cu probleme in decolorarea tenului, deoarece ofera o acoperire de lunga durat si se usuca ca un finisaj mat. Alte calitati: fara uleiuri, rezistent la apa si acopera imperfectiunile majore precum pete de la soare cu formula cremoasa si o concentratie mare de pigment. In plus, poate fi folosit atat pe fata, cat si pe corp. Este perfect pentru tenul normal si toate tipurile de piele uscata, dar mai ales pentru pielea sensibila. Tipurile de ten foarte gras vor observa ca dispare un pic mai repede decat in cazul altor tipuri de piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu