sâmbătă, 13 iunie 2015

Cum sa alegeti locatii de restaurante in Iasi

Nu orice spatiu este potrivit pentru un restaurant. O locatie buna este mai greu de gasit decat o cred unii oameni. Desigur, mancarea si serviciile sunt foarte importante insa locatia este cruciala, mai ales in primii ani de la deschidere.
Daca doriti sa gasiti locatii pentru restaurante in Iasi, trebuie sa stiti ca locurile parcare sunt obligatorii. Oamenii sunt foarte lenesi si acest lucru este indiscutabil. Daca trebuie sa mearga pe jos pentru a ajunge la locatia dorita atunci vor prefera sa mearga in alta parte unde este mai comod. Daca locuiti intr-o zona urbana unde toata lumea merge pe jos si exista mijloace de transport in comun, gasirea unor locatii pentru deschiderea unor restaurante in Iasi este cu atat mai dificila. Daca renuntati la prima idee si incercati sa gasiti un loc in afara orasului, atunci este putin mai usor sa gasiti si zone unde sa puteti amenaja un loc de parcare, altfel, mai mult ca sigur ca nu va veni nimeni sa va treaca poarta.

In gasirea locurilor pentru restaurante in Iasi, vizibilitatea este foarte importanta. Gasiti un loc in care este trafic intens sau un loc care sa fie situat pe o inaltime dominanta. Daca ati reusit sa va faceti restaurantul vizibil, acest lucru inseamna publicitate gratuita. Daca oamenii il vad, acestia isi vor aminti ca exista si se vor opri la el. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu