sâmbătă, 4 iulie 2015

Seful

Multe industrii isi incetinesc activitatea intre Craciun si Anul Nou, atunci cand copiii sunt in vacanta, ceea ce face din aceasta perioada un moment bun pentru a lua concediu.
Seful tau se incrunta atunci cand pleci de la serviciu. In multe birouri se lucreaza de la ora 9 la 17, insa daca iesi pe usa la fix se considera ca ai plecat mai devreme. Totusi, daca pleci la 17:15 adaugi timp suplimentar la naveta dintre casa si locul de munca, iar acest timp se aduna de la o zi la alta. Cum poti rezolva acest lucru? Vino mai devreme si fa cunoscut faptul ca ajungi la ora 8:30 sau 8:45. Atunci cand vei iesi pe usa la 17 fix nu va fi la fel de incruntat, stiind ca ai inceput programul mai devreme.
Seful tau nu-ti respecta parerile. Daca seful iti solicita opinia cu privire la aspecte importante ale afacerii, dar nu ia in considerare sfatul, te vei simti probabil frustrat. Pune opiniile in scris : si nu doar gandurile. Fa mai mult un plan de actiune. Acest lucru poate provoca un raspuns scris si veti primi un feedback valoros cu privire la modul in care superiorii ti-au receptat initiativa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu