joi, 30 iulie 2015

THE DEBT (2011) – trailer

În anul 1965, trei tineri agenţi israelieni din serviciul secret Mossad capturează şi ucid un criminal de război nazist. În prezent, 30 de ani mai târziu îşi face apariţia în Ukraina un fost criminal nazist despre care se crede că este cel în cauză. Unul din cei trei agenţi trebuie să meargă în misiune pentru a descoperi adevărul.

Premiera filmului THE DEBT este aşteptată în martie 2011.

duminică, 19 iulie 2015

Ar merge o îngheţată?

Pe căldura asta infernală aş fi în stare să mănânc kilograme de îngheţată. Senzaţia e magnifică, îmi amintesc de când eram mic şi nu existau încă aparate de îngheţată pe stradă. La cofetaria din centru se servea îngheţată la cornet cu un fel de lingură rotundă. Cumpăram vreo 4 cornete deodată, câte eram în stare să ţin simultan în ambele mâini.

Acum câţiva ani, vara când era căldura mai mare cumpăram de la boutique vreo 7 îngheţate de cacao tot la cornet din alea ambalate în celofan. În alt an preferam nu ştiu ce marcă de îngheţată la caserola de vreo 500 de grame, jumătate cacao, jumătate vanilie. Un tort de ingheţată din ala mare şi frumos ornat recunosc că nu pot să-l mănânc tot odată.

Îngheţată pe săturate plus o baie în mare, ştrand, piscină este combinaţia perfectă pentru o zi caniculară.

V-am facut poftă de o îngheţată?
Dacă da, aruncaţi o privire într-un loc cu multă, multă îngheţată!

joi, 16 iulie 2015

Resident Evil: Afterlife (2010) – trailer

Premiera filmului Resident Evil: Afterlife este aşteptată în data de 10 septembrie 2010.

Genul filmului, Action, Horror, Sci-Fi, Thriller – în rolul principal Milla Jovovich.

Într-o lume devastată de o infecţie cu un virus care transformă victimele în vampiri, Alice (Milla Jovovich) îşi continuă călătoria pentru a găsi supravieţuitori şi a-i proteja. Confruntarea cu Umbrella Corporation atinge noi culmi, dar Alice primeşte un neaşteptat ajutor de la un vechi prieten. Ei ajung în Los Angeles unde sunt aşteptaţi de mii de creaturi şi sunt la un pas de a cădea într-o capcană mortală.

Sună bine, pare promiţător…

joi, 9 iulie 2015

A doua casatorie? Cum sa o faci sa mearga


Din ce in ce mai multe familii se confrunta cu provocarea celei de-a doua casatorii si cu relatiile dificile dintre parintii vitregi si copii. Dificultatile normale, ale traiului de zi cu zi, sunt uneori amplificate de problemele cu parintii noi, de bagajul emotional al casatoriei anterioare si de simpla nevoie de a se adapta la stilul de viata a cuiva care si-a stabilit deja altceva.

La fel ca orice alta relatie semnificativa, atat sotul cat si sotia trebuie sa investeasca in calitatea casatoriei. Dar face sa functioneze o a doua casatorie este destul de diferit decat atunci cand partenerii sunt la inceput, mai tineri si mai putin stabili, mai ales atunci cand copiii vin ca o parte a pachetului. Deci, nu toate instrumentele pe care le poti utiliza efectiv in prima casatorie se aplica si ar putea fi necesar sa aduci o serie de instrumente noi si suplimentare in noua relatie.

Intelegerea istoricului. Fiecare persoana care vine intr-o a doua casatorie aduce o poveste cu sine. Nimeni nu vine ca o foaie de hartie. Asa ca ia ceva timp pentru a procesa si intelege propria poveste si cunoasterea aspectelor pozitive si negative pe care fiecare le aduce. 

Cum sa faci bani [Infografic]


sâmbătă, 4 iulie 2015

Seful

Multe industrii isi incetinesc activitatea intre Craciun si Anul Nou, atunci cand copiii sunt in vacanta, ceea ce face din aceasta perioada un moment bun pentru a lua concediu.
Seful tau se incrunta atunci cand pleci de la serviciu. In multe birouri se lucreaza de la ora 9 la 17, insa daca iesi pe usa la fix se considera ca ai plecat mai devreme. Totusi, daca pleci la 17:15 adaugi timp suplimentar la naveta dintre casa si locul de munca, iar acest timp se aduna de la o zi la alta. Cum poti rezolva acest lucru? Vino mai devreme si fa cunoscut faptul ca ajungi la ora 8:30 sau 8:45. Atunci cand vei iesi pe usa la 17 fix nu va fi la fel de incruntat, stiind ca ai inceput programul mai devreme.
Seful tau nu-ti respecta parerile. Daca seful iti solicita opinia cu privire la aspecte importante ale afacerii, dar nu ia in considerare sfatul, te vei simti probabil frustrat. Pune opiniile in scris : si nu doar gandurile. Fa mai mult un plan de actiune. Acest lucru poate provoca un raspuns scris si veti primi un feedback valoros cu privire la modul in care superiorii ti-au receptat initiativa.