joi, 10 noiembrie 2011

Sisteme de copiat la examene

La noi gasiti sisteme de copiat cu microcasti performante, verificate si garantate, la cele mai mici preturi.

Microcasca crem japoneza este cea mai mica dintre castile de copiat, aceasta ascunzandu-se in canalul urechii, fara sa atraga atentia.

Functioneaza impreuna cu un accesoriu de conectare la telefonul mobil:
- colier cu handsfree : acesta are o mufa de conectare la telefonul mobil, iar pe firul sau se gaseste tasta de raspuns si microfonul.
- colier cu bluetooth : acesta se conecteaza la telefonul mobil prin functia bluetooth a telefonului si are incorporat atat microfonul cat si tasta de raspuns/reapelare.
A treia varianta de folosire a microcastii este direct cu telefonul special modificat, fara alte fire sau colier la gat.

Micro casca crem

Microcasca copiat

Micro casca crem japoneza, fara accesoriu de conectare, pentru copiat la examene. O puteti comanda daca ati cumparat anterior un set cu micro casca si accesoriu si inca mai aveti accesoriul de conectare.

Micro casca cu handsfree

Microcasca copiat cu handsfree

Micro casca crem japoneza, accesoriu de conectare: colier cu handsfree, pentru copiat la examene. Acest set necesita plasarea telefonului in care se baga mufa de la handsfree intr-un buzunar sau alt loc in limita firului dela handsfree. Microfonul si tasta de raspuns se afla in partea superioara a firului handsfree-ului.

Micro casca cu bluetooth

Microcasca copiat cu bluetooth

Micro casca crem japoneza cu accesoriu de conectare: colier cu bluetooth, pentru copiat la examene. Acest set este avantajos, pentru ca nu trebuie sa aveti asupra voastra telefonul conectat la bluetooth. Acesta poate fi lasat pana la 10 metri distanta.

Micro casca cu telefon

Microcasca copiat cu telefon modificat

Micro casca crem japoneza cu telefon special modificat, fara colier la gat sau fire ascunse, pentru telecomunicatii ascunse sau copiat la examene.